Home » Blog » Seo tips » Beter vindbaar worden in Google: 3 tips

Beter vindbaar worden in Google: 3 tips

Tip 1: SEO kennis

Wanneer mensen iets te weten willen komen dan is Google dé plek waar mensen naartoe surfen. Google geeft namelijk bijna altijd antwoord op alle vragen.
Wanneer iemand op zoek is naar jouw dienst of product, dan heb je kans dat Google jouw site naar voren haalt. Google doet dit niet zomaar, hiervoor is de juiste SEO kennis nodig.
Dit is meteen de eerste tip: het is belangrijk dat de achterkant van de website goed gebouwd wordt zodat het aan de voorwaarden van Google voldoet en je beter vindbaar wordt.

Tip 2: Investeerinvesteer-in-seo

Wil je de producten of diensten goed op de markt bezorgen, dan is het belangrijk dat je beseft dat je soms een investering moet maken. Zo kun je bijvoorbeeld een investering doen in een goede website of goede content.
Weet wat je sterke en minder sterke punten zijn. Wees niet bang om hulp in te schakelen wanneer je het even niet meer weet of geen geduld, energie of kennis meer hebt.
In zo’n geval is het beter dat je in iemand gaat investeren die er wel raad mee weet. Houd in gedachten dat dit op lange termijn een hoop voordelen kan bieden voor jou, je website en/of voor je producten en diensten.

Tip 3: Maak het aantrekkelijk

website-aantrekkelijk-maken

Is de website op gang, is alles achter de schermen in orde en zijn de vervelende klusjes uitbesteed aan iemand anders?

Wees dan ook op de hoogte dat je website er aantrekkelijk moet uitzien als je succes wilt creëren.
Ook hiervoor geldt: als je het zelf niet leuk vind om te doen, besteed het dan gerust uit aan iemand anders.
Maak een mooie lay-out, heldere en foutloze teksten en zorg voor scherpe, kwalitatieve afbeeldingen.
Wanneer je website er aantrekkelijk uitziet dan wordt deze langer en vaker bezocht. Websites waar niet veel vormgeving in zit daar wordt niet snel aandacht en tijd aan besteed.